Sport-BSO Calimero Kinderopvang


Sporten, bewegen, spelletjes spelen en uitrazen na een dag school.

Met ingang van 17 augustus 2020 is Calimero Kinderopvang gestart met een sport-BSO. Samen sporten op de velden van voetbalclub VV Winsum.

Op onze sport-BSO zijn wij altijd in beweging. Dagelijks worden er sportieve activiteiten aan geboden. We voetballen spelen hockey, maar we doen ook sporten die je misschien nog niet kent. Op deze manier komen de kinderen in aanraking met verschillende sporten. Op deze manier kunnen kinderen ontdekken wat zij het leukste vinden!

Onder begeleiding van twee sport-docenten kunnen de kinderen sporten. Sporten in allerlei vormen en maten. Van maandag t/m donderdag zijn wij daar aanwezig. De kinderen worden opgehaald uit school en naar de BSO locatie Piramiden gebracht. Vanaf daar zullen de kinderen met onze bus naar de sportvelden gebracht worden. In de kantine van de voetbalclub kunnen wij wat drinken, eten en omkleden en dan is het tijd om lekker te gaan bewegen.

“Onze zoon gaat ondanks dat hij ’s ochtends gym heeft op school, met erg veel plezier naar de sport BSO. Hij beweegt graag en kan daar volgens ons zijn energie wel kwijt. Wij zijn er blij mee!”