Oudercommissie Calimero Kinderopvang  

Calimero Kinderopvang heeft een actieve ouderraad. Wij zijn hier ontzettend blij mee. Samen met ouders in gesprek over zaken rondom Calimero Kinderopvang. Op deze manier willen wij de ouderparticipatie vergroten.

De oudercommissie heeft het recht advies uit te brengen over bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

  • De uitvoering van het kwaliteitsbeleid
  • Voedingsaangelegenheden
  • Pedagogisch beleidsplan
  • Risico-inventarisatie veiligheid en gezondheid
  • Openingstijden
  • Klachtenregeling
  • Prijswijzigingen
  • Activiteiten op de opvang zoals Sinterklaas, Kerst en Dag van de leidster

Hebben jullie als ouders vragen, ideeën  en/of opmerkingen over het reilen en zeilen binnen Calimero Kinderopvang, dan mogen jullie dit inbrengen bij de oudercommissie.
De oudercommissie heeft een eigen mailadres ; oudercommissie@calimerokinderopvang.nl
Wil je meer informatie over de ouderraad of lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen? Stuur dan een mail naar oudercommissie@calimerokinderopvang.nl


Leden ouderraad Calimero Kinderopvang


Margriet Kuipers

Mijn naam is Margriet Kuipers.  Samen met mijn vriend; Sebastiaan, zoon Boas (3) en dochter Lise ( 8 maanden) wonen we sinds januari 2020 met veel plezier in Winsum.

Na de middelbare school heb ik de opleiding  Sociaal pedagogisch werk afgerond waarbij ik ervaring heb opgedaan in het werken met kinderen. Op dit moment werk ik als IC verpleegkundige bij het Centrum voor thuisbeademing  van het UMCG.  Ook in dit beroep heb ik vaak te maken met kinderen.

Ik heb dan ook niet lang na hoeven te denken of ik aan wilde sluiten bij de oudercommissie van Calimero. Ik hoop jullie snel te zien en als ik iets kan betekenen voor jullie  hoor ik het graag.Sven Veenstra
Penningmeester
Mandy Veenstra

Wij zijn Sven en Mandy Veenstra, de ouders van Nore. Nore gaat al sinds 2018 met veel plezier naar Calimero. Wij hebben ons samen aangemeld voor de ouderraad omdat we graag meedenken en betrokken willen zijn. Mandy werkt sinds 2015 bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid en is inmiddels senior juridisch medewerker bij het Gerechtshof te Leeuwarden. Mandy is in haar vrije tijd graag creatief bezig en maakt bijvoorbeeld elk cadeautje nog specialer door het extra leuk in te pakken. Verder brengt ze graag tijd door met haar gezin en directe familie. Samen met Sven en Nore, maar ook met andere familie geregeld een weekendje weg. Sven werkt sinds kort in Groningen bij een bedrijf waar therapeutische hulpmiddelen worden gemaakt. Hier werkt hij als medewerker Finance & Sales. Sven vindt het net als Mandy leuk om tijd met het gezin door te brengen. Daarnaast houdt hij erg van voetbal (kijken en zelf doen) en wandelen.


Ronald van Duinen
Voorzitter

Even voorstellen… ik ben Ronald van Duinen, 42 jaar en getrouwd met Wenda. We wonen nu ongeveer een jaar met veel plezier in Winsum.  Onze dochter Sam gaat sinds we hier wonen naar Calimero en ze heeft het daar enorm naar haar zin!

Ik ben verpleegkunde maar vanwege mijn (slechte) rug arbeidsongeschikt geraakt. Ik heb de laatste jaren als verpleegkundige op de kinderafdeling in het ziekenhuis gewerkt en veel affiniteit met kinderen. Daarnaast heb ik een aantal jaar in het bestuur van een kerk gezeten waar ik verantwoordelijk was voor het jeugdwerk. Het lijkt me leuk om in de ouderraad plaats te nemen en zo mee te kunnen denken over en mee te werken aan de dingen die ‘spelen’ bij Calimero.

Sanne Spijker

Ik ben sanne, 33 jaar oud en de moeder van Sepp! Ik woon samen met Ulco, Sepp en zijn broer Rubin en zus Isa in de Münster. Ik ben werkzaam als politie agent in de binnenstad van Groningen. Ik hou van lezen, reizen en gezellige dingen ondernemen met mijn gezin en vrienden.