Zomerfeest Calimero Kinderopvang

Zomerfeest Calimero Kinderopvang

Zomerfeest!

 

Afgelopen zaterdag was het feest bij Calimero Kinderopvang. De ouderraad had voor de ouders en kinderen van de dagopvang een zomerfeest georganiseerd. Na een gek en lastig corona-jaar, hebben we met elkaar een gezellige middag gehad. Ouders hebben elkaar weer ontmoet en konden kennismaken met elkaar. Het was meer dan een geslaagd succes. Er waren hapjes, drankjes en voor de kinderen ranja, snoepjes, poffertjes etc. Naast al het lekkers was er ook een springkussen. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt en de ouders ook.

Daarnaast werd Calimero Kinderopvang geopend. Met ingang van juni 2021 heeft Calimero Kinderopvang een nieuwe locatie. Een nieuwe opvang bij het Terra College op het terrein. Na hard werken is het nu bijna klaar. Wat zijn we er blij mee en wat is het mooi geworden!

Calimero Kinderopvang, een opvang waar iedereen zich thuis voelt!

Ouderraad bedankt voor deze geweldige middag!

Related posts