Verbouwing op de voet volgen

Verbouwing op de voet volgen

Ja, we zijn begonnen met de verbouwing. We hebben er ontzettend veel zin in en het kan ons niet snel genoeg gaan.

Calimero Kinderopvang krijgt een nieuw onderkomen. Momenteel zit de opvang voor in het gebouw van het Terra College. Met ingang van 17 mei zitten we aan de achterkant van het gebouw. Tegen de achterkant van de school wordt een unit gebouwd. In deze unit komen de kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar. Achterin de school hebben we nog drie klaslokalen tot onze beschikking. Hierin komt een groep in de leeftijd 2-3 jaar en een 3+ groep. Leuk!!! Ook zal hier een berging komen met een personeelsruimte/kantoor.

Maar voordat het zover is moet er eerst geklust worden. In het weekend van 24 april zijn we begonnen met het verwijderen van de vloerbedekking en het verven van de klaslokalen. Vanmiddag is ook de fundering gebracht voor de nieuwe unit. Het begint allemaal langzaamaan vorm te krijgen. Het is zo leuk om te zien dat Calimero Kinderopvang uitbreid van gastouderopvang naar een kinderdagverblijf. Een leuke, mooie, gezellige en ruime opvang om elk kind op zijn manier en tijd te laten ontwikkelen.

We houden jullie op de hoogte!

 

Related posts